Fraud Blocker

Πώς να αγοράσετε ρούχα για παιδιά

Πώς να αγοράσετε ρούχα για παιδιά

Μερικές συμβουλές για να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα για παιδιά

Τα παιδιά χρειάζονται ρούχα – και πολλά από αυτά, δεδομένου του πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Με τόσες πολλές επιλογές και στυλ, τα ψώνια για παιδικά ρούχα μπορεί να είναι δυσβάσταχτα. Ωστόσο, αν θυμάστε να εκτιμήσετε την ποιότητα των ρούχων, λάβετε υπόψη τα κατάλληλα στυλ και παρακολουθήστε τις προσφορές, η αγορά παιδικών ρούχων μπορεί να γίνει εύκολη και ακόμη και διασκεδαστική!

Πώς να αγοράσετε ρούχα για παιδιά

Αν ψάχνετε για ποιοτικά παιδικά ρούχα, για μικρά παιδιά ή βρέφη, είτε για το δικό σας παιδί είτε για δώρο, υπάρχουν ορισμένα κόλπα για να διευκολύνετε την αναζήτησή σας. Από τα πολύ μικρά μεγέθη έως την ποιότητα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μια ποικιλία στοιχείων που λειτουργούν διαφορετικά με τα ενδύματα των ενηλίκων.

Επιλέγοντας ρούχα υψηλής ποιότητας

Αναζητήστε υφάσματα υψηλής ποιότητας. Τα παιδιά είναι πολύ δραστήρια και χρειάζονται ρούχα που είναι σχετικά ανθεκτικά, ειδικά για καθημερινή χρήση. Ωστόσο, τα ρούχα κατασκευασμένα από υφάσματα καλής ποιότητας δεν χρειάζεται να είναι ακριβά και τα ακριβά ρούχα δεν είναι απαραίτητα κατασκευασμένα από υφάσματα καλής ποιότητας. Εξετάστε κάθε είδος ρούχων για να προσδιορίσετε την ποιότητα του υφάσματος.

 • Νιώστε το ύφασμα για να βεβαιωθείτε ότι είναι παχύ και ανθεκτικό.
 • Κρατήστε το ύφασμα στο φως. Εάν φαίνεται διαφανές, πιθανώς δεν είναι καλής ποιότητας.

Διαλέξτε μαλακά υφάσματα. Τα παιδιά δεν θα θέλουν να φορούν ρούχα εάν τους προκαλούν φαγούρα ή είναι τραχιά. Τα μαλακά υφάσματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τα μωρά και τα μικρά παιδιά, που έχουν εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα.

 • Το βαμβάκι είναι ένα μαλακό, αναπνεύσιμο ύφασμα που δεν ερεθίζει το δέρμα. Το Fleece λειτουργεί καλά αν χρειάζεστε κάτι πιο ζεστό.

Ελέγξτε τις ραφές. Οι χαλαρές ραφές και οι κακές τελειωμένες ραφές είναι σημάδια κακής κατασκευής ρούχων. Αυτό το προϊόν πιθανότατα δεν θα διαρκέσει πολύ, ειδικά μετά από λίγο καιρό και πλύσεις. Για κάθε ρούχο, βεβαιωθείτε ότι οι ραφές είναι σφιχτές και τα ράμματα είναι στη θέση τους.

 • Βεβαιωθείτε ότι οι ραφές είναι ομαλές. Οι ημιτελείς ραφές μπορούν να χαράξουν το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών.

Αποφύγετε σχέδια που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα. Προσέξτε για appliqués, λάμψη και άλλα σχέδια που μπορεί να τρίβουν και να ερεθίζουν το δέρμα. Αυτά μπορεί να φαίνονται όμορφα, αλλά δεν είναι πολύ πρακτικά εάν προκαλούν δυσφορία στο παιδί.

Αποφύγετε τα ρούχα με χαλαρά κουμπιά. Τα χαλαρά κουμπιά υποδηλώνουν ότι ένα ρούχο πιθανότατα δεν είναι καλής ποιότητας. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν πνιγμό σε μικρά παιδιά. Βεβαιωθείτε ότι τα κουμπιά είναι ασφαλή στα είδη ένδυσης που επιλέγετε.

Επιλέξτε ρούχα υψηλής ποιότητας για το σχολείο. Κατά κανόνα, εάν περιμένετε το παιδί να φοράει συχνά το προϊόν και θέλετε να διαρκέσει για λίγο, θα πρέπει να επιλέξετε αντικείμενα υψηλότερης ποιότητας. Τα σχολικά ρούχα θα φορεθούν πολύ και πρέπει να διαρκέσουν όλο το χρόνο. Η επένδυση σε σχολικά ρούχα καλής ποιότητας θα αποτρέψει περιττές επιστροφές στο κατάστημα ρούχων.

Εξετάστε την απαλή, υψηλής ποιότητας επίσημη ένδυση. Ίσως θελήσετε να απολαύσετε την επίσημη ένδυση υψηλής ποιότητας για το παιδί σας, ειδικά για εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαφτίσεις κλπ.

Επιλέγοντας στυλ ένδυσης

Δώστε προσοχή στο μέγεθος. Το Fit είναι πάντα σημαντικό όταν αγοράζετε ρούχα. Κάντε τις μετρήσεις ύψους και βάρους του παιδιού και συμβουλευτείτε ένα γράφημα μεγέθους. Γενικά, τα μεγέθη των παιδιών αντιστοιχούν στην ηλικία του παιδιού. Ένας μέσος όρος 7 ετών θα φοράει μέγεθος 7.

 • Εάν το παιδί για το οποίο ψωνίζετε δεν είναι δικό σας, συμβουλευτείτε τον γονέα του παιδιού για να καθορίσετε το κατάλληλο μέγεθος.
 • Μπορείτε να φέρετε το παιδί μαζί σας για να δοκιμάσετε ρούχα, αλλά αυτό μπορεί να είναι δύσκολο με τα μικρότερα παιδιά.
 • Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του παιδιού, προτιμήστε το μεγαλύτερο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μωρά και τα μικρά παιδιά, που μεγαλώνουν με γρήγορο ρυθμό.
Πώς να αγοράσετε ρούχα για παιδιά

Πηγαίνετε για τα βασικά όταν έχετε αμφιβολίες. Δεν είστε σίγουροι τι να αγοράσετε για ένα παιδί; Επιλέξτε βασικά κομμάτια, όπως απλά μπλουζάκια, σορτς, ένα απλό πουλόβερ ή μπουφάν. Αυτά μπορούν να αναμιχθούν και να αντιστοιχιστούν με άλλα αντικείμενα και να φορεθούν ξανά και ξανά.

 • Τα στυλ αλλάζουν γρηγορότερα από ποτέ, οπότε ένα βασικό κομμάτι πιθανότατα θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ένα μοντέρνο.

Επιλέξτε χρώματα που δεν θα εμφανίζουν λεκέδες. Όλοι ξέρουμε ότι α παιδιά είναι ακατάστατα. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε ρούχα που είναι εύκολο να περιποιηθούν και δεν θα εμφανίζουν λεκέδες, όπως σκούρα χρώματα και πολύ φωτεινές αποχρώσεις αντί για παστέλ.

 • Αυτό θα αυξήσει την πιθανότητα να μπορείτε να δωρίσετε ή και να επαναχρησιμοποιήσετε ρούχα.

Λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις του παιδιού. Παρόλο που τα παιδιά δεν είναι πάντα οι καλύτεροι κριτές της μόδας, η επιλογή ενός αντικειμένου που του αρέσει θα διασφαλίζει τη χρήση του. Τα αγαπημένα είδη ένδυσης μπορούν να διευκολύνουν τη διαδικασία ντυσίματος, ειδικά για τα μικρότερα παιδιά.

Αγοράστε ρούχα που είναι εύκολο να τα βάζετε και να τα βγάζετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα βρέφη και τα παιδιά που μαθαίνουν να ντύνονται. Διαλέξτε ρούχα με ελαστικές μέσες, μεγάλα κουμπιά ή και ευρείες τρύπες στο λαιμό που μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα.

 • Εάν αγοράζετε για βρέφος ή μικρό παιδί, θυμηθείτε ότι σπάνια κάθονται ακίνητα. Τα φερμουάρ διευκολύνουν το ντύσιμο ενός παιδιού.
 • Τα νεαρά βρέφη θα πρέπει να αλλάζουν συχνά τα ρούχα τους. Οι μεγάλοι λαιμοί, οι χαλαροί βραχίονες για τα μωρά είναι το κλειδί. Αποφύγετε τα πουκάμισα που κουμπώνουν μπροστά.

Αγοράστε εποχιακά ρούχα που είναι λίγο μεγαλύτερα. Τα παιδιά μεγαλώνουν συνέχεια. Ένα έτος ανάπτυξης μπορεί να οδηγήσει σε αρκετά εκατοστά ύψους! Τα εποχιακά ρούχα, όπως παλτά ή κασκόλ, μπορούν να διαρκέσουν μόνο μία σεζόν. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε ελαφρώς μεγαλύτερα μεγέθη σε εποχιακά ρούχα, ώστε να διαρκούν τουλάχιστον δύο σεζόν.

Διαλέγοντας κομψά παιδικά ρούχα

Τα παιδικά ρούχα είναι ένα αντικείμενο που αλλάζει με τη μόδα των παιδιών. Ωστόσο, υπάρχουν και οι πιο κλασσικές επιλογές. Για παράδειγμα, τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά αγαπούν τις φούστες από τα ρούχα των κοριτσιών. Είναι ιδανικές τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για κάποιο πάρτι. Αγαπούν επίσης τα σετ για αγόρια από τα παιδικά ρούχα. Αυτές είναι μερικές επιλογές που αποτελούν ένα κλασικό στυλ για όλα τα παιδιά.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποιοτικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια 1-16 ετών αλλά και βρεφικά ρουχαλάκια για το αγόρι και το κορίτσι στις καλύτερες τιμές.

Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *