Fraud Blocker

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα επιστροφής και υπαναχώρηση

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνση έως την στιγμή που δεν θα έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα μας, είτε τηλεφωνικά στο 25940 22840 είτε μέσω e-mail στο info@myhappykids.gr.

14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης

Στην ΕΕ έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ΄οίκον πωλητή, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη. Τα έξοδα επιβαρύνουν την εταιρεία μας στην παραπάνω περίπτωση.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ή μέρος αυτής, εντός της προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, βάσει του αποδεικτικού παραλαβής (voucher), χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Σε περιπτώσεις υπέρβασης του χρονικού αυτού πλαισίου, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την αντικατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής δεν καλύπτονται από την εταιρεία και επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τη μέθοδο αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος με βάση αυτό που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα του καταστήματος δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής των προϊόντων, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία που συνεργαζόμαστε. Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail, για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

Αναλυτικός οδηγός επιστροφής

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι να αποστείλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία, στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια), και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο) καθώς επίσης θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «Έντυπο Επιστροφής» εσωκλείοντάς το στο δέμα.

Εάν κριθεί ότι οι παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής του προϊόντος δεν πληρούνται, τότε τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εφόσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στην εταιρεία χωρίς επιβάρυνση και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει.

Τα επιστρεφόμενα είδη αντικαθίστανται μόνο με είδη της ίδιας κολεξιόν.

Αλλαγές προϊόντων προσφοράς γίνονται μόνο με αντίστοιχα προϊόντα προσφοράς ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Αλλαγές προϊόντων τα οποία πωλούνται σε πακέτο προσφοράς με ειδική τιμή αφορούν σε αλλαγή ολόκληρου του πακέτου και μόνο με πακέτο προσφοράς ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως καλλυντικά, μαγιό, κάλτσες, καλσόν, εσώρουχα, είδη προσωπικής φροντίδας κ.α.

2. Προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας, πασχαλινές λαμπάδες καθώς και ειδη βάπτισης (λαμπάδες και τσάντες) κλπ.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε είναι ελαττωματικά ή ευθυνόμαστε εμείς για κάποιο λάθος στην παραγγελία σας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π.) μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση τους. Κατόπιν συνεννοήσεως και αποδοχής του λάθους ή ελαττώματος από εμάς αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη αντικατάστασης του προϊόντος και το κόστος της αποστολής νέου προϊόντος κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα παραλαβής στην εταιρεία του ελαττωματικού, εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με την υπηρεσία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσα σε 5 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής.