Fraud Blocker

Πώς να αγοράσετε ρούχα για τα παιδιά σας

Πώς να αγοράσετε ρούχα για τα παιδιά σας

Τα παιδιά χρειάζονται ρούχα—και πολλά, δεδομένου του πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, η αγορά παιδικών ρούχων μπορεί να είναι μια κουραστική εμπειρία.

Αλλά αν δεν ξεχάσετε να ελέγξετε την ποιότητα των ρούχων, εάν λάβετε υπόψη τα σωστά στυλ ρούχων και αναζητήσετε ευκαιρίες, η αγορά παιδικών ρούχων μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική!

Πώς να αγοράσετε ρούχα για τα παιδιά σας


Επιλέξτε ποιοτικά ρούχα


Ψάξτε για ποιοτικά υφάσματα

Τα παιδιά είναι πολύ δραστήρια και χρειάζονται ανθεκτικά ρούχα, ειδικά για καθημερινή χρήση. Ωστόσο, τα ρούχα που κατασκευάζονται από υφάσματα υψηλής ποιότητας δεν χρειάζεται να είναι ακριβά και τα ακριβά ρούχα δεν είναι πάντα κατασκευασμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας. Ελέγξτε κάθε ρούχο για να ελέγξετε την ποιότητα του.

 • Αγγίξτε το ύφασμα για να βεβαιωθείτε ότι είναι παχύ και ανθεκτικό.
 • Κρατήστε το μακριά από το φως. Αν φαίνεται διαφανές, μάλλον δεν είναι καλής ποιότητας

Επιλέξτε απαλά υφάσματα

Τα παιδιά δεν θέλουν να φορούν σκληρά ή ρούχα που τους προκαλούν φαγούρα. Ιδιαίτερα αν μιλάμε για μωρά και νήπια με πολύ ευαίσθητο δέρμα, τα μαλακά υφάσματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

 • Το βαμβάκι είναι ένα απαλό ύφασμα που αναπνέει χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Το Fleece λειτουργεί επίσης καλά αν χρειάζεστε κάτι ζεστό.


Ελέγξτε τις ραφές

Οι χαλαρές ραφές και ο κακός χειρισμός είναι σημάδια κακής ποιότητας ρούχων. Αυτό το ρούχο μπορεί να μην διαρκέσει πολύ, ειδικά μετά από μερικές χρήσεις και πλύσεις. Για κάθε ρούχο, ελέγξτε ότι οι ραφές είναι σφιχτές και τοποθετημένες σωστά.

 • Βεβαιωθείτε ότι οι ραφές είναι λείες. Οι ελλιπείς ραφές μπορούν να χαράξουν το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας.


Αποφύγετε σχέδια που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα

Προσέξτε για χάντρες, πούλιες και άλλα υλικά που μπορούν να τρίψουν και να ερεθίσουν το δέρμα του παιδιού σας. Μπορεί να φαίνονται ωραία, αλλά δεν είναι πρακτικά και προκαλούν δυσφορία.

 • Όταν ψωνίζετε ρούχα για μικρά παιδιά, αποφύγετε να αγοράζετε φούντες ή κορδόνια.

Τα κρόσσια ή τα κορδόνια των παπουτσιών είναι επικίνδυνα για νήπια και μωρά. Όταν ψωνίζετε ρούχα για μικρά παιδιά, μείνετε μακριά από αυτά.

Αποφύγετε ρούχα με χαλαρά κουμπιά

Τα χαλαρά κουμπιά δείχνουν ότι το ρούχο μπορεί να είναι κακής ποιότητας. Είναι επίσης επικίνδυνα για τα μικρά παιδιά. Ελέγξτε ότι τα κουμπιά στα ρούχα που σκέφτεστε να αγοράσετε είναι καλά ραμμένα.

Επιλέξτε ποιοτικά ρούχα για το σχολείο

Γενικά, αν θέλετε το παιδί σας να φοράει ένα ρούχο συχνά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να επιλέγετε ρούχα υψηλής ποιότητας. Τα σχολικά ρούχα μπορούν να φορεθούν πολύ και πρέπει να φοριούνται όλο το χρόνο. Η επένδυση σε ποιοτικά ρούχα μπορεί να αποτρέψει τις περιττές βόλτες στα καταστήματα.

Πώς να αγοράσετε ρούχα για τα παιδιά σας

Επιλογή στυλ ρούχων

Προσοχή στο μέγεθος

Όταν ψωνίζετε ρούχα, το μέγεθος έχει πάντα σημασία. Μετρήστε το ύψος και το βάρος του παιδιού σας και συμβουλευτείτε τον πίνακα μεγεθών. Γενικά, το μέγεθος των παιδιών αντιστοιχεί στην ηλικία τους. Για παράδειγμα ένας μέσος 7χρονος φοράει νούμερο 7.

 • Εάν το παιδί για το οποίο αγοράζετε δεν είναι δικό σας, ρωτήστε τους γονείς του για το μέγεθος.
 • Μπορείτε να δοκιμάσετε ρούχα με το παιδί σας, αν και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για τα μικρότερα παιδιά.
 • Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του παιδιού σας, επιλέξτε το μεγαλύτερο μέγεθος. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για τα ταχέως αναπτυσσόμενα βρέφη και νήπια.


Σε περίπτωση αμφιβολίας, διαλέξτε τα βασικά

Δεν ξέρετε τι να αγοράσετε για το παιδί σας; Επιλέξτε βασικά ρούχα, όπως απλά μπλουζάκια, σορτς, πουλόβερ και ζακέτες με περιορισμένα γραφικά. Αυτά μπορούν εύκολα να φορεθούν πολλές φορές.

 • Η μόδα αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ, έτσι ένα απλό κομμάτι θα ξεπεράσει ένα μοντέρνο.

Επιλέξτε ένα χρώμα για να κρύψετε τον λεκέ

Τα παιδιά είναι ακατάστατα. Προσπαθήστε να επιλέξετε ρούχα που πλένονται εύκολα και κάνουν λιγότερο εμφανείς τους λεκέδες, όπως σκούρες και πολύ ανοιχτές αποχρώσεις, παρά παστέλ χρώματα.

 • Αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες σας να δωρίσετε, να πουλήσετε ή να επαναχρησιμοποιήσετε αυτά τα ρούχα.
Πώς να αγοράσετε ρούχα για τα παιδιά σας

Ακούστε τις προτιμήσεις του παιδιού σας

Αν και τα παιδιά δεν είναι πάντα οι καλύτεροι κριτές μόδας, η επιλογή ενός ρούχου που τους αρέσει μπορεί να εξασφαλίσει ότι το φορούν. Όταν τα παιδιά, ειδικά τα μικρότερα, έχουν ρούχα που τους αρέσουν, νιώθουν πιο χαλαρά και πιο πρόθυμα να ντυθούν.

Αγοράστε ρούχα τα οποία μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε εύκολα

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα μωρά και τα παιδιά που μαθαίνουν να ντύνονται μόνα τους. Επιλέξτε ρούχα με ελαστική μέση, μεγάλα κουμπιά ή αυτοκόλλητα και φαρδιά κόψη στο λαιμό.

 • Αν επιλέγετε ρούχα για βρέφη ή νήπια, τα αυτοκόλλητα και τα φερμουάρ σας διευκολύνουν στο ντύσιμο του αφού είναι σίγουρο ότι θα κουνιέται συνέχεια.
 • Να θυμάστε ότι αλλάζετε συνέχεια βρεφικά ρούχα. Οπότε οι μεγάλοι λαιμοί, τα φαρδιά μανίκια και τα ολόσωμα είναι τα ρούχα που πρέπει να επιλέξετε.
Πώς να αγοράσετε ρούχα για τα παιδιά σας

Αγοράστε μεγαλύτερα νούμερα στα εποχιακά ρούχα

Να θυμάστε πάντα ότι τα παιδιά είναι σε συνεχή ανάπτυξη. Κάθε χρόνο τα μεγέθη και το ύψος αλλάζουν! Επειδή όμως τα εποχιακά ρούχα φοριούνται μία χρονιά, φροντίστε να επιλέξετε λίγο μεγαλύτερα έτσι ώστε να φορεθούν τουλάχιστον 2.

Ψωνίστε online

Αν γνωρίζετε το μέγεθος του παιδιού για το οποίο ψωνίζετε μπορείτε πάντα να κάνετε τα ψώνια σας online! Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές και να ολοκληρώσετε τις αγορές σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

Κάντε έρευνα αγοράς

Πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας κάντε μια έρευνα και συγκρίνετε τιμές έτσι ώστε να πάρετε την καλύτερη προσφορά για εσάς!

Συμβουλευτείτε προηγούμενο μας άρθρο για τα πιο cool παιδικά ρούχα για το καλοκαίρι πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποιοτικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια 1-16 ετών αλλά και βρεφικά ρουχαλάκια για το αγόρι και το κορίτσι στις καλύτερες τιμές.

Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *